DIENSTEN

DAGBESTEDING

Aanbieden van arbeidsmatige dagbesteding waarbij je op allerlei manieren werkervaring op kan doen. Een belangrijk onderdeel van de dagbesteding is sociale activering.

ARBEIDSTRAINING

Op onze arbeidstrainingslocaties bieden wij de mogelijkheid om aan beroeps-, functie- en basisvaardigheden te werken. Je leert op deze manier een dag en arbeidsritme op te bouwen. Je wordt getraind en gecoached met als doel de kans op doorstroming naar arbeid te vergroten.

SOCIAAL VAARDIG

Ter ondersteuning van het traject naar werk, train je sociale vaardigheden die nodig zijn om als werknemer te kunnen functioneren. Hierbij kun je denken aan het leren omgaan met collega’s, leidinggevenden, deelnemen aan de pauze, het gescheiden houden van je werk en privé, omgaan met sociale media.

SOLLICITATIE TRAINING

Bij deze training ligt het accent op leren solliciteren en het maken van je CV.

LEEFSTIJL-COACHING

De leefstijlcoach begeleidt je als je wilt werken aan een gezonde leefstijl. Hij brengt voor je in kaart wat de ideale situatie is op het gebied van voeding, beweging en rust en hoe je dat ideaal blijvend kan bereiken. Een gezonde leefstijl draagt eraan bij dat je beter in je vel zit, minder kans hebt op ziekte, minder snel moe bent en je kunt geestelijk meer aan.

JOBFINDING

Opstap 2.0  beschikt over een groot netwerk van regionale werkgevers waar regelmatig jongeren worden geplaatst.

JOBMATCHING

De trajectbegeleider zorgt als je er aan toe bent voor een succesvolle matching met een bedrijf.

JOBCOACHING

Het is belangrijk om op de geplaatste werkplek te slagen. De jobcoach biedt je gedurende zes maanden op de werkplek ondersteuning en begeleiding om de plaatsing tot een succes te maken. Dit kan telkens met een half jaar worden verlengd.

DETACHERING

Je bent  in dienst van Opstap 2.0  en wordt dan geplaatst bij een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen.

WERK IN ZICHT

Werk in Zicht is een bewustwordingstraining waarin we proberen een antwoord te vinden op de vraag. Dat wat ik wil, kan ik dat ook? De stappen die we samen door lopen zijn. Waar sta je nu, wat wil je veranderen, wat houd je tegen?

OPSTAP 2.0

DAVID RICARDOSTRAAT 13-19

7559 SH HENGELO

06-54 665 779

INFO@OPSTAP2.NL

 

WILLEM VON PIEKARTZ

DAVID RICARDOSTRAAT 13-19

7559 SH HENGELO

06-51 017 533

INFO@OPSTAP2.NL

 

LEO LAMMERINK

DAVID RICARDOSTRAAT 13-19

7559 SH HENGELO

06-54 665 779

INFO@OPSTAP2.NL